kiemkr8

Veel ondernemers hebben goede ideeën. Maar deze ideeën blijven vaak op de plank liggen. Ze komen er niet aan toe om ze handen en voeten te geven of hebben de expertise niet om ze uit te werken en succesvol in de markt te zetten. Dat is jammer.

Kiemkr8 zorgt ervoor dat ondernemers die broodnodige volgende stap kunnen zetten. Wij helpen hen om hun ideeën te laten groeien. We willen samen met hen hun dromen waar maken.

Kiemkr8 is een creatief ontwikkelbureau. We houden ons bezig met conceptontwikkeling en business development. We helpen jou om jouw ideeën uit te werken tot succesvolle producten en diensten, waardoor jouw bedrijf kan groeien. We zijn creatief en bruisen altijd van ideeën.

In acht stappen jouw eigen businessplan!
Kiemkr8 helpt jou als ondernemer om in 8 stappen je eigen businessplan te ontwikkelen. Dit plan geeft jouw heldere handvatten om jouw product of dienst succesvol te vermarkten.

Ben je benieuwd hoe we ook jouw idee kunnen laten groeien? Neem dan eens contact op om de mogelijkheden te bespreken en te ontdekken hoe we werken. Trouwens, vaak zijn er ook nog interessante subsidiemogelijkheden!

Bedrijvenoverzicht

kiemkr8


Blankenstein 400-2
7943 PH Meppel
0646882029
info@kiemkr8.nl
https://www.kiemkr8.nl

Contactpersoon
Bianca Grote Beverborg
0646882029
LinkedIn profiel
Facebook profiel

Branche
Dienstverlening