• Welkom bij Ruinerwold Onderneemt

  • Welkom bij Ruinerwold Onderneemt

  • Welkom bij Ruinerwold Onderneemt

Inspirerende Verenigingsavond

Op dinsdag 13 maart organiseert Ruinerwold Onderneemt een Inspirerende Verenigingsavond voor hun leden. Doel van deze avond is om te kijken hoe een ondernemersvereniging en de verenigingen in een dorp elkaar kunnen versterken. Hiervoor worden tevens de bestuursleden van alle verenigingen in Ruinerwold uitgenodigd.

Deze avond zal gepresenteerd worden door Tjalling van den Berg van ECO-Coachen in Heerenveen, in samenwerking met Ingmar Mulder en Joris Voest, beide voetbaltalenten uit Ruinerwold die door hem begeleid worden.

ECO-Coachen
ECO-Coachen is een nieuw concept, is continue in ontwikkeling en gebaseerd op de principes Vinden-Binden-Scoren. Wij laten elke persoon zijn/haar talent, kracht en energie bij zichzelf ontdekken (Vinden), brengen deze samen (Binden) en zetten verlies om in winst (Scoren). Het doel van ECO-Coachen is om het zelfsturende vermogen van mensen, teams en organisaties te ontwikkelen. ECO-Coachen is uniek en maakt gebruik van wat er al is, waarbij de zelf gestelde doelen van het persoon en het team centraal staan. ECO-Coachen helpt personen bij de fysieke en mentale zelfbewustwording en het ontwikkelen van hun persoonlijkheid, wat zorgt voor zelfsturende personen die inzetten op hun eigen kracht. Ecocoach begeleidt veel bekende topsporters als Epke Zonderland en Adelinde Cornelissen. www.ecocoach.nl

Daarnaast is er een gezamenlijke behoefte om een centrale agenda op te zetten in Ruinerwold, in samenwerking met Ruinerwold.Info. Deze agenda dient niet alleen gevoed te worden door 1 partij, maar door iedereen die betrokken is bij welke activiteit dan ook (horeca, sport, zakelijk, etc.). Op de verenigingsavond van 13 maart zullen we hier ook nader op ingaan.

Locatie: M.F.C. Buddingehof
Aanvang: 20:00 uur
Inloop: 19:45 uur

Opgavevia de website!